Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia c" (3.16 secunde)
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Prima sa transmisiune radiofonica a avut loc in anul 1964, in primul sezon al Universitatii Craiova in Divizia A, la meciul Stiinta Craiova - Steaua, scor 0-4.
"E un meci de Divizia B, de ce sa fie dificil? E o echipa buna, in ultimele meciuri a avut rezultate bune, dar si noi am avut un parcurs bun.
Performantele Victorinei Simion Craiova a fost reprezentata in Divizia A de fotbal feminin de echipa CFR (antrenori Virgil Popescu si Marin Perciu), care in anul de debut 1990, cu Victorina Simion jucatoare de baza, a terminat campionatul pe locul doi.
Exista, de asemenea, la nivelul FRF o dorinta, de fapt un avantaj pe care l-a facut orasului, acela de a avea o echipa in divizia B, dar ea nu poate fi data decat primariei (de fapt, orasului, nu primariei ca institutie - n.r.).
Nu doar ca stelist, dar ca roman, imi doresc ca Steaua sa ramana in Divizia A. Nu va suparati pe mine, dar Steaua este un fenomen social.
Reuseste, chiar din primul an, promovarea in divizia A cu echipa hunedoreana, pentru ca in anii urmatori sa se claseze pe locul 3 in prima divizie, ceea ce-i permite sa participe in cupele europene.
Nascut la Bucuresti pe 26 martie 1951, Stefanescu a inceput sa joace ca atacant si a debutat in Divizia A sub culorile Stelei in ziua de 1 iunie 1969, cu ocazia unui derby Steaua - Rapid 2-0.
Debut in Divizia A la meciul SC Bacau - FC Constanta, scor 3-0 (11 septembrie 1982) 1982-1983 la FC Constanta:
La Rocar Bucuresti, a debutat in Divizia A intr-un meci impotriva echipei Steaua Bucuresti disputat pe 31 iulie 1999 pe Stadionul Ghencea.
BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei Softwin, a realizat si publicat clasamentul celor mai raspanditi virusi din luna iulie 2006, atragand, totodata, atentia asupra noilor amenintari aparute pe internet.
Lenovo, compania care a cumparat divizia de notebook-uri si desktop-uri de la IBM, recheama de pe piata 205.000 de acumulatori de laptop datorita unui defect care poate cauza auto-incendierea lor.
Hitachi a devenit unul dintre principalii jucatori pe domeniul stocarii magnetice dupa ce a cumparat de la IBM in 2002 toata divizia producatoare de harddisk-uri.
Fortinet - pionierul si totodata liderul in domeniul solutiilor unificate de securitate (UTM=Unified Threat Management) - a anuntat ca si-a unit fortele cu divizia ProCurve Networking de la Hewlett-Packard in vederea securizarii retelelor pentru clientii din intreaga lume.
"Oaia neagra" a companiei este considerata divizia de divertisment (EDD) sub tutela careia intra consola Xbox 360. Astfel, EDD a inregistrat o scadere a veniturilor la 929 milioane de dolari.
Cele 1000 de persoane care vor fi disponibilizate pana in august, lucreaza la divizia de productie bazata pe waffer-e de 200mm.
Importat de divizia ProCA a RTC, produsul va fi comercializat în reteaua Diverta a grupului, în raftul de carte, pentru început, urmând ca produsul sa fie importat si vândut si în alte retele de magazine, în viitor, a afirmat Sorin Stancu, presedintele ProCA.
Divizia Microsoft Reasearch a prezentat in urma cu cateva luni o tehnologie numita High-Performance Touch (HPT) care urma sa reduca timpul de reactie al ecranului unui terminal de la 100 ms la 1 ms.
UPC Romania este afiliata la UPC Broadband, divizia europeana a grupului Liberty Global, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din lume.
"O alta aplicatie utila doamnelor este RedLaser, care scaneaza codul de bare al produsului pe care doresc sa-l cumpere si le arata cel mai bun pret si magazinul de unde pot sa-l achizitioneze", a spusMarius Boca - The PhoneGeeks, divizia specializata de tehnica si telefonie mobila a EuroGsm.
google-analytics.com